Fattig konstnär

Det är synd att klaga men jag gör det ändå. 2011 fick jag diagnosen utmattningssyndrom och strax därefter fick jag arbetsförmåga av Försäkringskassan, ni vet min son har en CP-skada och då är det jag hjälper till med arbetsförmåga. Som nu är mitt jobb, delvis och en hel del vanligt föräldraansvar. I alla fall, så har jag genom åren levt på donationer från vänliga människor och CSN. Nu lider studierna mot sitt slut, ratad som jag blev i min ansökan som kandidatelev vid Valands konstfotoutbildning.

Så utan ork, med arbetsförmåga, utan pengar så är konst det jag kan åstadkomma. Så ser ni något ni gillar så för gode Gudruns skull hojta till och be att få köpa.

Förutom att skriva och fotografera så gör jag både musik och filmar ibland. Vidare har jag inte funnit alla sätt jag kan tänkas uttrycka mig på ännu.

Jag är så trött så jag inte just har någon lust att leva och det är på håret att jag kan betala hyran. Med bristen på ork och missriktad hjälp är inte de ordinarie skyddssystemen något jag ens orkar hantera längre.

Donera gärna en slant åt en fattig konstnär så jag inte dör.

Swedbank:
Clearing.nr: 8166-1
Konto.nr: 904 450 812-6